Nu hittar du cykelmärket Cube hos oss i Växjö

Kvalitetscyklar för cyklister med höga krav

Vi säljer nu även cyklar från tyska märket Cube. Cyklarna är av högsta kvalitet och finns för såväl cykelmotionären med höga krav som elitcyklisten. De olika modellerna fungerar för olika behov och ändamål, för tävlingscyklisten i riktigt krävande terräng, på olika underlag och varierande väder men även för dig som vill ha en kvalitetscykel för en komfortabel och upplevelserik cykelsemester. Vare sig du vill cykla till och från jobbet i stadsmiljö eller koppla av på landet finns det en Cube-cykel för dina behov. Den pålitliga och praktiska cykeln finns även i modeller för juniorer och barn.

Med en Cube-cykel får du verkligen ett härligt äventyr på två hjul! Varmt välkommen in till butiken i Växjö så lovar vi dig att vi tillsammans hittar helt rätt modell och all den utrustning som du behöver för att få den ultimata cykelupplevelsen på en Cube.

Närbild på en Cube Mountainbike ute i naturen

Cube17 Aim SL black´n´flashred 21"

Finns även i 17" samt 19"

Aim SL är det perfekta valet för en tidig kvällsresa på din favoritstig - men det är också så mycket mer än det. Aim-toppskiktet har ett högkvalitativt, lättviktigt aluminiumschassi med exklusiva detaljer och enastående hantering, vilket gör den till en perfekt grund för cyklare som kräver prestanda direkt från början av stigen. Den är tillgänglig i vår exklusiva Size Split-konfiguration, vilket betyder att du kan välja den perfekta ramen och hjulstorlekskombinationen för din höjd.

7199:-

Cube17 SL Road black´n´flashblue T46 cm

Enkelhet definierad: SL Road är en cykel i sin renaste form. Vi har utrustat den här cykeln med den bästa tekniken, det snyggaste utseendet och framförallt potentialen för snabbhet. Vi har till och med uppgraderat bromsarna till skiva för 2017, så att du kan stoppa säkert i alla väder. Men mindre är ibland mer - och därför är SL Road så snabb på asfalt, oavsett om den går på den dagliga pendeln eller en utbildningsresa på landet. Minimalistisk cool - det handlar det om.

7 499:-

Cube17 Analog blue´n´flashorange 17"

Finns även i blue' n' flashorange "19 & "21 samt darkgrey' n' green 17" & 19"

Har du mtb-aptit? Då hittar du Analogens högkvalitativa aluminiumram, balanserad hantering och snabba respons som är perfekta för spårkörning, oavsett om det är en snabb sprängning eller längre körning i bergen. Var och en är ergonomiskt anpassad för att erbjuda en spännande, dynamisk tur - och till ett pris som representerar ett utmärkt värde. Vi kan inte passa allt som finns på toppröret, så ett ord: Analog.

8 299:-

Cube17 Touring Exc grey´n´lime 50cm

Touring EXC är den perfekta allround cykeln. Perfekt för längre turer, daglig användning eller bara för att komma ut i frisk luft och träna - eller alla dessa saker, på en gång! Hydrauliska skivbromsar och 27 växlar fungerar sömlöst för att hjälpa dig att komma igenom vardagen eller för att undvika det helt. Och tack vare fjädringsgaffeln kan både cykel och användare ta ensidiga vägbanor i strid.

8799:-

Cube17 Access WLS Race black´n´blue 17"

Finns även i lindgreen' n' blue16"

Access WLS Race är en mountainbike riktad helt och hållet på cyklare som är angelägna om att utforska nya gränser, byggda med geometri och komponenter för att passa kvinnoformen perfekt.

 

 

9 399:-

Cube17 Attention SL black´n´flashorange 23"

Finns även i 17" samt 21"

Attention SL omdefinierar värde och prestanda - en perfekt balanserad hardtail blandar livlig hantering, inspirerande effektivitet och ett urval av högkvalitativa komponenter, inklusive en Shimano 30-växellåda och RockShox-luftfjädrande fjädringsgaffel. Den är idealisk för allt från klassiska långa turer till kortare, all-out trail-blaster. Det perfekta verktyget i själva verket för alla terrängcyklister - och med Size Split finns det en Attention SL som passar alla cyklister.

10 499:-

REACTION HYBRID HPA Pro 500 grey' n' red 19"

En riktig mountainbike med extra kraft på kranen ger en unik körupplevelse. Vår CUBE Reaction Hybrid HPA Pro kombinerar framgångsrikt en prestanda hardtail med daglig användning, tack vare den senaste Bosch-drivtekniken, ett handplockat urval av komponenter av hög kvalitet och genomtänkt ramdesign.

25999:-

Ring oss idag 0470-601 90