NY ELCYKELPREMIE GER 25% TILLBAKA VID KÖP AV EN ELCYKEL!

Visste du att vi har en Elcykel butik i city?

Nere på Bäckgatan 15 hittar du vår Crescent Elcykel butik! Vi har allting från motion, pendling, sportigt och såklart de klassiska dam och herr cyklarna att titta på och provköra!

Som om cykling inte var roligt nog, nu säljer vi även elcyklar som gör det ännu lite roligare! En elcykel fungerar i princip som en vanlig standardcykel om det inte vore för att den är utrustad med både batteri och motor. Med motorns hjälp blir det lättare att trampa både på raksträcka och i backar. Det tar inte emot längre och känslan av styrka och ork är oslagbar. Som extra bonus kommer du fortare till ditt mål. Låt oss i Växjö hjälpa dig med ditt elcykelköp! Nedanstående modeller försöker vi att ha i lager, för övriga modeller hör med oss för pris och leveranstid.

Monark E-Karin 2018

Nu finns Monarks storsäljare Karin också som elcykel. En tyst och effektiv 250 w motor med fem effektlägen gör dig stark mot vinden och tar dig lätt uppför. Ett 8,8 Ah batteri sitter snyggt integrerat i pakethållaren som har försetts med klicksystemet AVS, där korgar och väskor enkelt kan klickas av och på. E-Karin har 3 växlar, aluminiumram och kvalitetskomponenter som är utvalda för att skapa en elcykel med högsta kvalité och prestanda.

13295:- (Rekpris 13995:-)

Crescent Elir

Elir är förstärkt där det behövs för att klara den extra kraften från motorn men i övrigt liknar den en vanlig mountainbike från Crescent: lätt aluminiumram, dämpad framgaffel, 24 växlar, hydrauliska skivbromsar och grovmönstrade däck. Hjulstorleken är 27,5 tum, vilket är helt perfekt för ramstorleken 47cm.

 

17995:- (Rekpris 18995:-)

Crescent Elcykel Elora 2018 7vxl

Elora är utvecklad för dig som cyklar inom stadstrafik. Den har en stark aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. Motorn, och systemet som styr den, är Crescents egenutvecklade E-going. Den ger dig precis så mycket hjälp du behöver vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar och skickar den informationen vidare till motorn.

20995:- rekpris 22495:-

Crescent Elcykel Elin 2018 7vxl

Att cykla på Elin är en smått magisk upplevelse. Branta backar känns som raksträckor och tung last känns inte alls. Men det är inget hokus pokus inblandat, bara en rejäl dos finurlig ingejörskonst. Elin är en elcykel och tack vare elmotorn, batteriet och Crescent's E-goingsystem kan du trampa på utan större ansträngning, oavsett lutning och last.

Finns i vit, svart & röd färg.

16295:- rekpris 17295:-

 

Crescent Elcykel Ella 2018 3vxl

Ella är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och v-broms fram. Skillnaden är att den har en 250W stark elmotor inbyggd i framhjulet och Crescent's E-goingsystem som hjälper dig hantera den. Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind, när du har cykelkorgen full – eller när alla de där nackdelarna dyker upp samtidigt.

13995:- rekpris 14995:- 

 

Crescent Elcykel Elmo 2017 7vxl

Vid första anblicken ser Elmo ut som en klassisk herrcykel. Den har rena linjer, skärmar lackade i samma färg som ramen och en pakethållare. Kliver du upp i sadeln och börjar trampa blir dock skillnaden mot en vanlig cykel enormt tydlig. Att starta från stillastående är en barnlek. Börja trampa så skjuter cykeln mjukt och kontrollerat fart utan att du behöver anstränga dig. Uppförsbackar är inga problem och motvind känns som medvind.

20995:- rekpris 22495:- 

 

Crescent Elcykel Elder 2017 10vxl

Elder har en ram av aluminium och geometrin är sportigt avslappnad. Du sitter lika bekvämt som på en vanlig hybridcykel och tack vare den dämpade framgaffeln fungerar cykeln bra även på sämre vägar, grus eller kullersten. För en extra skön körupplevelse sitter motorn centralt i vevpartiet och både den och systemet som styr den är E-going.

Finns i Orange & Svart

19995:- rekpris 22495:-

 

Crescent Elcykel Elda Vit 2017 10vxl

Elda är väldigt lik en vanlig hybridcykel med dämpad framgaffel. Stötdämpningen gör att den fungerar bra på dåligt underhållna cykelbanor, i stan och på grusvägar. Förutom att du orkar cykla mycket längre och slipper svettas, så känns det som att cykla på en vanlig cykel när du kliver upp på sadeln. Motorn sitter mellan dina fötter vilket ger låg tyngdpunkt och bra balans, och både den och styrsystemet är E-going. 

19995:- rekpris 22495:-

Crescent Elcykel Elis 2017 24vxl

Elis är en hybridcykel med motor i bakhjulet och 11Ah E-goingbatteri på undersidan ramröret. Denna elcykel kombinerar prestanda, kvalitet och pris på ett bra sätt, vilket ger dig som pendlar på annat sätt ett kostnadseffektivt alternativ till bil eller kollektivtrafik. Att motorn sitter i bakhjulet innebär att kedja och drev inte utsätts för påfrestningar när du ändrar hastighet eller startar från stillastående.

15995:- rekpris 17295:-

 

Crescent Elcykel Elly 2017 24vxl

Elly är en färgglad pendlarcykel med motor i bakhjulet och 11Ah E-goingbatteri på undersidan ramröret. Denna elcykel kombinerar prestanda och pris på ett bra sätt utan att för den skull göra avkall på kvaliteten. Det gör Elly till ett kostnadseffektivt alternativ till bil eller kollektivtrafik. En fördel med motor bak är att kedja och drev inte utsätts för påfrestningar när du ändrar hastighet eller stannar för rödljus.

15995:-  rekpris 17295:-

 

Crescent Elcykel Elton 2017 10vxl

Elton är en sportig pendlarkompis. Denna elcykel har en elmotor från Shimano med 50 Nm vridmoment och ett batteri med kapacitet att driva den i 60-125 km. Det är ett intelligent system som känner exakt hur mycket kraft du lägger på pedalerna. Beroende på vilket effektläge du valt så anpassas motorns kraft efter det. Den inbyggda cykeldatorn visar aktuellt effektuttag, hastighet, hur mycket laddning som finns kvar i batteriet och hur långt den kraften kan ta dig.

26995:- rekpris 28995:-

 

CYK EL 7 med fotbroms

Bara de bästa delarna. Ramarna utvecklade och tillverkade i Sverige. Bara för Skeppshults cyk el (testad och godkänd av SMP enligt europeisk säkerhetsstandard). Givetvis även EMC-testad och godkänd. Elmotor och batteri från Shimano, en av världens absolut främsta tillverkare av cykelkomponenter. 
Ställ in ECO-läge och du kan komma 125 km på en laddning!
En riktig cykEL!

23995:- rekpris 25500:-

 

CYK EL 8 med fotbroms

Bara de bästa delarna. Ramarna utvecklade och tillverkade i Sverige. Bara för Skeppshults cyk el (testad och godkänd av SMP enligt europeisk säkerhetsstandard). Givetvis även EMC-testad och godkänd. Elmotor och batteri från Shimano, en av världens absolut främsta tillverkare av cykelkomponenter. 
Ställ in ECO-läge och du kan komma 125 km på en laddning!
En riktig cykEL!

26995:- rekpris 29995:-