Se vårt breda utbud av barncyklar i vår butik Växjö

Våra barncyklar kommer från Crescent och Monark, kända för hög kvalitet och säker konstruktion. I butiken hittar du en mängd cyklar för alla åldrar och behov, från nybörjarcyklar med stödhjul till cyklar för tonåringar. Cyklarna finns i många populära modeller i glada färger och med olika växlar. Varmt välkommen in till oss i Växjö för att prova ut barncykel som passar just ditt barns behov. Vi lovar dig både kunnig hjälp och en ny glad cyklist i familjen! Nedanstående modeller försöker vi att ha i lager, för övriga modeller hör med oss för pris och leveranstid.

Crescent Mist 26

Crescent Mist 26"

Med 26” hjul passar Mist dig som söker en sjuväxlad sportig hybridcykel men som tycker att Crescents damhybrider känns för stora. En cykel fullt utrustad för vardagsäventyr, även efter att solen gått ned. Förutom belysning fram och bak så är Mist försedd med pakethållare, skärmar, lås, stöd. Grafiken är sparsmakad för en clean och sportig look. Finns i utförande med 3-växlar och heter då Embla.

Finns i röd, mörkrosa & vit

5795:- (Ord. pris 6395:-)

Crescent Embla 26

Crescent Embla 26"

En sportig treväxlad hybrid med fotbroms. Med 26” hjul passar Embla dig som tycker att Crescents damhybrider känns för stora. En cykel fullt utrustad för vardagsäventyr, även efter att solen gått ned. Förutom belysning fram och bak så är Embla försedd med pakethållare, skärmar, lås, stöd. Grafiken är sparsmakad för en clean och sportig look. Finns i utförande med 7-växlar och heter då Mist.

Finns i svart & lila.

5195:- (Ord. pris 5695:-)

Crescent Lone 24

Crescent Lone 24"

Sjuväxlade juniorcykeln Lone är en populär cykelkompis med spännande grafik. Cykelns fälgar och handtag matchar effektfullt och skapar en snygg helhet för den medvetne unga cyklisten. Rulla säkert med fotbroms och V-broms fram. Med pakethållare, stöd, lås och belysning är Lone en komplett cykel som tål att trampas på länge innan det är dags att ta steget till en vuxencykel.

Finns i svart & vit

5395:- (Ord. pris 5995:-)

Crescent Ran 24

Crescent Ran 24"

En perfekt cykelkompis för lek eller till skolan. Cykelns fälgar och handtag matchar förstås. Med pakethållare, stöd, lås och belysning är Ran en komplett cykel som tål att trampas på länge innan det är dags att ta steget till en vuxencykel. Denna cykel har fotbroms samt v-broms fram och passar för juniorer från 130 cm.

Finns i lila, svart & vit

  4495:- (Ord. pris 4995:-)

Crescent Jare 24

Crescent Jare 24"

Komplett juniorcykel med MTB-look. Sjuväxlade Jare är utrustad med dämpargaffel, fotbroms och skivbroms fram. Med 24″ hjul och mönstrade däck är detta en riktig skogstuffing eller cykelkamrat till och från skolan. Lås, skärmar och kedjeskydd ingår.

Finns i limegrön, mörkgrå & blå

4995:- (Ord. pris 5995:-)

Crescent 24

Crescent 24" Hymer

Trogen följeslagare till och från skolan? Sjuväxlade Hymer klarar både och med sin dämpade framgaffel, fotbroms samt skivbroms fram. Hymer är en fräck 24″ juniorcykel utrustad med pakethållare, kedjeskydd, lås och skärmar. Mattsvart lack med gul grafik får denna cykel att sticka ut. För tjejer och killar från 120 cm.

Finns i blå & svart

5395:- (Ord. pris 5995:-)

Crescent Torn 24

Crescent Torn 24"

Lekfulle Torn är en utmärkt skogskamrat och samtidigt en pålitlig cykel till och från skolan. Denna 24″ juniorcykel har tre växlar och en aluminiumram med grafik som påminner om den som finns på våra vuxencyklar. Zoom dämpargaffel med wolf-motiv och mtb-skärmar ger cykeln attityd. Torn har fotbroms samt handbroms fram. Skärmar, kedjeskydd och stöd ingår. Välj din färgfavorit; svart eller blå.

4495:- (Ord. pris 4995:-)

Crescent Saga 20

Crescent Saga 20"

Saga är ett passande namn på denna barncykel. Vattendjur, sagohästar och fantasifigurer får små cyklisters ögon kan vila länge på grafiken på denna barncykel. Denna 20″ passar junioren som är mellan 105 och 140 cm lång. Liksom alla Crescents juniorcyklar så har denna cykel tagits fram med barnets säkerhet i fokus . Cykeln har fotbroms samt v-broms fram och ett kedjeskydd som hindrar kläder att fastna i kedjan. Saga har cykelkorg, pakethållare, skärmar, kedjeskydd och stöd.

3595:- (Ord. pris 3995:-)

Crescent Narre 20

Crescent Narre 20"

Passerat meterstrecket? Då är du redo för Narre. En tuff 20″ MTB-lookalike för killar och tjejer som vill ha en sportig cykelkompis. Denna barncykel har tre växlar och en aluminiumram med grafik som påminner om den som finns på våra vuxencyklar. Zoom dämpargaffel med wolf-motiv och mtb-skärmar ger cykeln attityd. Narre har fotbroms samt handbroms fram. Skärmar, kedjeskydd och stöd ingår. Välj din färgfavorit; svart, limegrön eller blå.

3595:- (Ord. pris 3995:-)

Crescent Gang 20

Crescent Gang 20"

Treväxlad 20″ barncykel med aluminiumram och dämpargaffel. Gang är en favorit hos juniorer som vill ha en tuff cykel med pakethållare och fotbroms. En vän i skogen, på grus eller asfalt. Gul grafik mot svart bakgrund är inte bara effektfullt utan syns även bra på håll. Skärmar, kedjeskydd och stöd ingår. Lämplig från 105 cm.

3595:- (Ord. pris 3995:-)

Crescent Munin 16

Crescent Munin 16"

Tuff 16″ barncykel med wolf-dämpargaffel och aluminiumram. Välj mellan en skönt grön cykel med grön/svart grafik och gröna fälgar eller svart ram med lysande gul grafik och gula fälgar. Cykeln är utrustad med fotbroms, handbroms fram, lackade skärmar, kedjeskydd och stöd. Rullar lätt med småmönstrade däck.

2395:- (Ord. pris 2695:-)

Crescent Gorm 16

Crescent Gorm 16"

Gorm är en 16″ blå-gul tuffing med aluminiumram och pakethållare bak. Denna cykel har fotbroms samt handbroms fram. Cykeln är försedd med skärmar, kedjeskydd och stöd.

2395:- (Ord. pris 2695:-)

Crescent Brokk 16

Crescent Brokk 16"

Brokk är en 16″ tuffing med högre ”cross look-a-like”-styre med ram-skydd. Denna barncykel finns i två olika utföranden. Välj mellan mattsvart med grafik och handtag i orange eller BMX-look i silver med ramsydd och sadel i pepita-mix med Crescentorange och svart. Cykeln är rustad med aluminiumram, fotbroms och handbroms fram, skärmar, kedjeskydd och stöd.

2395:- (Ord. pris 2695:-)

Crescent Fridälv 16

Crescent Fridälv 16"

Fridälv är en dröm för små cyklister kring meterstrecket. Vattendjur, sagohästar och fantasifigurer pryder aluminiumram såväl som sadel på denna 16″ barncykel. Lätt mönstrade däck gör att cykeln rullar lätt, även då favoritsakerna får åka med i cykelkorgen fram. Finns i lila med rosa mönster och skärmar, svart med rosa mönster eller vit med turkosa mönster. Cykeln är utrustad med fotbroms, pakethållare, skärmar, kedjeskydd och stöd.

2395:- (Ord. pris 2695:-)

Crescent Knytt 12

Crescent Knytt 12"

En säker första cykel för den minsta cyklisten! Knytt är en tuff barncykel i aluminium med rejäla stödhjul som kan monteras av. En miniatyr av Crescents större mountainbikes och samma höga kvalité som våra övriga cyklar. Sadel och handtag och märket Spectra. Samtliga material är testade och godkända för kontakt med barns känsliga hud. Cykeln har kedjeskydd och ringklocka. När det går undan; bromsa farten med fotbroms, handbroms eller både och. Finns i orange eller svart med färgglad grafik.

1995:- (Ord. pris 2195:-)

Crescent Snotra 12

Crescent Snotra 12"

Blommigt eller sagolikt! En färgglad, säker första cykel för den minsta cyklisten! Snotra är en barncykel i aluminium med rejäla stödhjul som kan monteras av. Cykeln är byggd med samma höga krav på kvalité som våra större cyklar. Samtliga material är testade och godkända för kontakt med barns känsliga hud. Cykeln har kedjeskydd och ringklocka. När det går undan; bromsa farten med fotbroms, handbroms eller både och. Finns i rosa med blommor eller i turkos med sagomotiv.

1995:- (Ord. pris 2195:-)