Mountainbike för dig med höga krav i Växjö

Hos oss hittar du självklart även ett bra sortiment av mountainbike (MTB) för dig som gillar terrängkörning och har extra tuffa krav på din cykels utformning och standard. Vårt utbud omfattar såväl motions- som tävlingscyklar. Kom in till oss i Växjö så ser vi till att du får en cykel med rätt växlar och pålitliga däck som klarar påfrestningar utöver det vanliga! Nedanstående modeller försöker vi att ha i lager, för övriga modeller hör med oss för pris och leveranstid.

Crescent Brimer 27.5"

Kampanjpris på vår sista Brimer 27.5" med 30% av!

11895:-

(ordinarie pris 16995:-)

BJARKE 26″, 24-VXL

Att ta klivet upp till 26”-hjul ger nya möjligheter att upptäcka glädjen med cykling. Därför har Bjarke fått allt en vuxencykel har, med anpassningar för att den ska passa ungdomar och växande barn särskilt bra. Aluminiumramen är stryktålig, stabil och bekväm. Växlarna är Shimanos 24-växlade Acera-grupp som ger bredd nog i registret för att en ung cyklist ska klara både branta motlut och kunna trampa på i sköna nedförsbackar.

4995:-

(ordinarie pris 5895:-)

NJORD 29″, 27-VXL

Njord är en snabb mtb för pendling och träning. Den är också en klok investering om du funderar på att kombinera vardagscyklandet med ett eller annat motionslopp. I 29”-utförande är Njord en mountainbike som trivs bäst när den cyklas snabbt, med bra attack. Tack vare de stora hjulen och ramgeometrin är den stabil och komfortabel, även när du sitter ner och trampar.

5995:-

(ordinarie pris 6995:- Finns även i 27.5")

IRE 26″, 7-VXL

Med en bra cykel kan man komma långt: till bästa kompisen, till skolan och hem igen. I sadeln på en Ire är det ingen dum idé att dra till skogs heller. Den dämpade gaffeln tar udden av ojämnheterna och gör det enklare att hålla linjen in i nästa krök. Och tack vare de stora 26”-hjulen rullar den bättre än mindre cyklar över rötter, stenar och andra hinder – vilket gör framfarten både säkrare och roligare.

5495:-

(ordinarie pris 6395:-)

CUBE Aim Pro

För 2015 får Aim-serien en helt ny ram i valet av 27,5 "eller 29" hjulstorlekar. Med funktioner som normalt inte finns på en sådan cykel och en kvalitetskomponent specifikation kan Aim lätt konkurrera med andra cyklar i sin klass och erbjuder exceptionell körkvalitet.

Finns i svart & blå.

5999:-

CUBE Aim SL

Aim SL är perfekt för en kvällstur på din favoritstig - men det är också så mycket mer än det. Aim-toppskiktet har ett högkvalitativt, lättviktigt aluminiumschassi med exklusiva detaljer och enastående hantering, vilket gör den till en perfekt grund för användaren som kräver prestanda direkt från starten av spåret

29" tums hjul eller 27,5"

Finns i Grön, Röd eller Svart

6599:-

CUBE Attention

Den är tillgänglig i 27,5 eller 29 tums versioner, beroende på ram, vilket innebär att alla kan hitta den perfekta passformen. Byggd på en högkvalitativ grund som ger prestanda-orienterade komponenter med 30 växlar.

9399:-

CUBE STEREO 160 HPA

Helt ny, men ändå konstigt bekant. För både all-berg och enduro är ny-för-2016 Stereo 160 HPA Race en maskin som levererar oändligt kul på episka spår. Med 160 mm, 27,5 tums hjul och robusta komponenter är den perfekt inställd för alla körlägen du bryr dig om - den perfekta cykeln för existerande och efterföljande enduro-cyklister.

22499:-