Cykelreparation och service samt barnstolar, cykelvagnar och andra cykeltillbehör i Växjö

En cykel som tas om hand ordentligt och kontrolleras regelbundet har betydligt längre livslängd. Hos oss hittar du också en cykelverkstad i anslutning till butiken i Växjö. Där erbjuder vi reparation av alla Crescent- och Monark-cyklar. Här får du hjälp med allt från service och underhåll till punkteringar och omfattande reparationer. Vi ger dig alltid garanti på de jobb vi utför. 

Punktering

200:- + slang

Barncykel

295:-

Standardcykel

395:-

Hybrid / MTB

495:-

Kvalitet och enormt utbud till bra priser!


Symbol för tillbehör

Tillbehör

Vill du serva din cykel själv? Vi har ett av Sveriges största lager av reservdelar och tillbehör för cykel. Från enklare reservdelar och tillbehör som lås, däck och slang, godkända cykelhjälmar för alla åldrar till specialtillbehör.

Symbol för barnstolar

Barnstolar

Hos oss hittar du också bl.a. HAMAX barnstolar som är av högsta kvalitet för bästa säkerhet. De monteras enkelt på cykelramen. Vi säljer även extra fästen till stolen, för att t.ex. mor- och farföräldrar enkelt ska kunna använda samma stol till sina cyklar.

Symbol för cykelvagnar

Cykelvagnar

Spectra Cykelvagn är en populär kvalitetscykelvagn med aluminiumram som bara väger 10 kg. Den har plats för upp till två barn, maxlast 35 kg. Med stort lastutrymme bakom barnen och hela bottenlådan i aluminium är den en trygg och praktisk investering. 

Ring oss idag 0470-601 90